DESCRIERE
Resortul este situate in Insula Palm, Dubai. Acesta are vedere la Golful Persic. Se afla la 22 min. distanta de mers cu masina fata de Aeroportul International Dubai.

FACILITATI
Receptie functionala 24/24.
Plaja privata cu piscina in aer liber
Piscina de tip ,, infinity pool
Centru de fitness
Club pentru copii cu servicii de babysitter
Chiosc suveniruri
Sala Bowling
Waterpark in incinta resortului
Sala de fitness si centru pentru activitati sportive nautice
Centru SPA: tratamente faciale, masaj, sauna uscata/ umeda

RESTAURANT
Sistem ALL - INCLUSIVE. In cadrul restaurantelor se pot servi 3 mese principale. Pe timpul zilei, la bar se pot comanda diverse gustari. Bauturile disponibile in complex sunt internationale/ traditionale.
In hotel se gasesc urmatoarele restaurante/ baruri: Latest Recipe, Horizon, Latitude 25, Latitude Bar & Terrance, Bounty Beets, Fish Beach Taverna, Le Meridien Club Lounge si Barasti.
Servicii room-service disponibile pentru oricare dintre restaurantele hotelului.

CAMERE
Complexul detine 220 camere. Acestea sunt:
DELUXE WITH SEA VIEW - camera cu vedere la mare. Suprafata sa este de 28 mp. Camera are un pat King-size si 1 pat single/ Twin. In camera exista o zona de relaxare cu canapea si fotoliu. Baia este dota cu dus.
DELUXE ROOM - camera cu vedere la oras. Suprafata sa este de 32 mp. Camera are un pat King-size. In camera exista o zona de relaxare cu fotolii si masa pentru cafea. Baia este dotata cu dus.
DELUXE 2 BEDROOM SEA VIEW CONNECTING - camera cu vedere la plaja si balcon. Exista 2 paturi King-size si 1 pat Twin. Zona de relaxare are o masa de cafea si 2 fotolii. Doua bai dotate cu dus.
CLUB ROOM - camera cu vedere la oras si balcon. Suprafata sa este de 30 mp. Camera are un pat King-size si 1 pat single/ Twin. In camera exista o zona de relaxare cu fotolii si masa de cafea. Baia este dotat cu dus.
CLUB ROOM WITH SEA VIEW - camera cu vedere la mare. Suprafata sa este de 28 mp. Camera are un pat King-zise. Exista o zona de relaxare cu fotolii si masa de cafea, dar si o zona pentru birou. Baia etse dotata cu dus.
DELUXE SUITE - apartament cu vedere la mare si la Insula Palm. Camere compartimentate: living, dormitor, loc de luat masa, baie. Baia este dotata cu cada.
PRESIDENTIAL SUITE CLUB - apartament cu vedere la mare/ insula Palm. Camera cu balcon si terasa. Livingul, dormitoare, baia separate. Baie dotata cu dus si cada.
DELUXE ROOM WITH SKYLINE VIEW - camera cu vedere la oras. Suprafata sa este e 30 mp. In camera sunt urmatoarele tipuri de camera: King-zise (1) si Single (1). Baie dotata cu dus.
SUPERIOR 3 BEDROOM WITH SEA VIEW CONNECTING -  camera cu vedere la mare si balcon. Suprafata de 110 mp. Doua camera sunt cu pat King-size si cea de-a treia camera are un pat King-size si un pat Twin. Fiecare camera are baie cu dus.
CLUB ROOM WITH ISLAND VIEW - camera cu vedere la Insula Palm. Suprafata sa este de 28 mp. Exista un pat Twin si unul King-size. Baia este dotata cu cada si cabina de dus.
DELUXE SEA VIEW ROOM - camera cu vedere la mare. Suprafata sa este de 28 mp. Camera are un pat King-size. Baia este dotat cu dus si cada.
CLUB ROOM WITH SKYLINE VIEW - camera cu vedere la oras. Suprafata sa este de 28 mp. Camera are un pat King-size. Baia este dotata cu cada si dus.
CLUB SUPERIOR ROOM - camera cu vedere la oras. Suprafat sa este de 50 mp. Camera are un pat King-size. Baia este dotata cu dus.
Toate camerele au: TV, telefon, alarma/radio, mini-bar, fier si masa de calcat.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate