Charter Dubai - Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort & Marina, cu plecare din Bucuresti

Oferind o plajă de nisip lungă de 1200 de metri, Le Meridien Mina Seyahi se află in Jumeirah. Acest complex de lux de 5 stele are mai multe piscine, situate in mijlocul unor grădini luxuriante, și 5 localuri culinare și de divertisment. Oaspeții beneficiază de acces la parcul acvatic Jungle Bay.

Camerele de la Le Meridien au decor clasic elegant și aer condiționat. Fiecare cameră are WiFi gratuit, TV cu ecran plat și seif. Toate camerele oferă vedere panoramică la Golful Arabic sau la orizontul orașului Dubai.

Printre facilitățile de agrement de la Mina Seyahi se numără un centru de sporturi nautice și centrul de fitness Club Mina. Cei mici au la dispoziție clubul de familie pentru copii Le Meridien, care oferă programe de activități, jocuri de plajă, precum și 2 piscine separate pentru copii. Oaspeții de toate varstele se pot bucura și de acces la parcul acvatic recent deschis Jungle Bay, care include tobogane de apă, o piscină cu valuri și alte facilități.

Oaspeții pot savura o varietate amplă de preparate internaționale clasice și sănătoase la The Latest Recipe. Horizon oferă gustări și cocktailuri informale langă piscină. Pentru o seară mai animată, Barul Barasti are divertisment live.

Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort & Marina se află la 10 minute de mers cu mașina de terenul de golf Emirates. Mall of the Emirates este la 8 km de complex, iar aeroportul international Dubai se găsește la 31 km.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort & Marina, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate