Situată în Side (Antalya), această proprietate de 5 stele dispune de o zonă de plajă privată, dotată cu șezlonguri și umbrele de plajă. Facilitățile de la Laphetos Beach Resort & Spa includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei.

În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele luminoase de la Laphetos Beach Resort & Spa sunt dotate cu aer condiționat și Tv cu canale prin satelit. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Curățenia in cameră se face zilnic.

Laphetos Beach Resort & Spa pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Laphetos Beach Resort & Spa dispune de plajă privată.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre LAPHETOS BEACH RESORT & SPA, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate